Mesta FLEX Vestfold

Verdiene våre – fokus, endringsvilje, helhetsansvar og ærlighet – hjelper oss til å ta de rette valgene hver dag.

Mesta FLEX Vestfold

Mestas samfunnsoppdrag er enormt viktig: å sørge for at du kommer deg trygt frem – hver eneste dag. Dette ansvaret tar vi på aller største alvor.

Mesta bygger, vedlikeholder og utvikler norsk infrastruktur på oppdrag fra offentlige kunder. Vi er Norges ledende aktør innen drift og vedlikehold av vei og veielektro, med et viktig samfunnsoppdrag: Vi får folk fram. Selskapet omsetter for over 4,5 milliarder kroner årlig.

Mesta FLEX Vestfold tar på seg oppdrag innen vaktmestertjenester, arbeidsvarsling, utemiljø, anleggstjenester, graving, vintertjenester, feiing og spyling.

Oppdragene kan utføres i Vestfold, Sandefjord, Larvik, Tønsberg, Horten, Færder, Holmestrand, Sande, Re og Svelvik.

Vi kan bistå dere med større oppdrag for næring og borettslag/sameier. For eksempel tar vi gjerne på oss å legge asfalt i innkjørselen til deres borettslag.

Bilde av Mesta Flex arbeidere under oppdrag

Utemiljø, asfalt og graving

Mesta FLEX Vestfold tilbyr et variert utvalg av tjenester. Vår utemiljøtjeneste inkluderer blant annet anleggsgartner og arborist. Fra oss får du bestilt alt fra gressklipp, hekkestell og nyplanting til luking, sprøyting og vanning. Vi tar også gjerne på oss lapping av asfalt, steinsetting, kantslått, trefelling og robotklipping. Kontakt oss for en hyggelig prat!

I perioden nå på våren fokuserer vi stort på asfaltlapping og asfaltering.

Vi har også arbeidsvarsling i fokus. Dette er et område vi har lang erfaring med. Vår største prioritet er sikkerheten for både trafikanter og veiarbeidere, når det skal drives vedlikehold av vei.

Trenger du å få utført større gravearbeider er det oss du skal kontakte.

Feiing, spyling og grafittifjerning

Renhold bidrar til både trivsel, helse og effektivitet. Hos Mesta FLEX Vestfold tar vi oss av det meste innen renhold. Vår fokus ligger på fjerning av grafitti og feiing, men dekker også oppsug av løv, fasade- og takvask, kamerainspeksjon og spyling av rør, rensking av taksluk, nedløp og takrenner, samt både grønskefjerning og tyggegummifjerning.

Vi bistår med en rekke anleggstjenester, og har en topp moderne og oppdatert maskinpark. Vårt fokus er veihøvling, men vi hjelper også til med planering, graving og transport, strøing og støvdemping.

Kontakt oss i dag for en grundig og profesjonelt utført jobb! 

Feiebil som feier en gate

Iso-sertifiseringer

Mesta FLEX Vestfold er sertifisert i henhold til ISO:14001 og ISO:9001, og arbeider systematisk med miljø- og kvalitetsledelse.

NS-EN ISO 14001:2015 – ledelsessystem for miljø

Mesta FLEX Vestfold er sertifisert i henhold til NS-EN ISO 14001:2015. Det er et synlig bevis på at vi jobber med miljøstyring, og at all virksomhet i Mesta skal gjennomføres med tanke på å beskytte miljøet. Vi skal også forebygge eller dempe uheldig miljøpåvirkning.

NS-EN ISO 9001:2015 – ledelsessystem for kvalitet

Mesta FLEX Vestfold er sertifisert i henhold til NS-EN ISO 9001:2015, og tilfredsstiller internasjonale krav til god kvalitetsledelse. Vårt ledelsessystem for kvalitet og miljøstyring er prosessorientert, og legger vekt på løpende forbedringer og kundetilfredshet. Systemet er tilpasset alle virksomhetsprosesser som påvirker kvalitet- og miljøledelse.