VAKTMESTERTJENESTER

Vår allsidighet gjør at vi kan hjelpe deg med en rekke vaktmestertjenester. Med Mesta er du trygg på at alle oppgaver blir utført til rett tid og av god kvalitet. Mesta er din lokale vaktmester, som fokuserer på bedrifter, større næringsbygg og sameier. Vi er nøyaktige og passer alltid på at resultatet tilfredsstiller alle involverte parter.

Vår vaktmestertjeneste utfører blant annet:

Har du behov for våre vaktmestertjenester?

Mesta hjelper deg og din bedrift, borettslag eller sameie med en rekke vaktmestertjenester. Vi utfører rutineoppgaver som fjerning av søppel, rydding av eiendommen og holder den i orden. Samtidig tar vi på oss vedlikehold med forskjellige håndverkstjenester som snekker-, elektriker-, maler- og rørleggeroppdrag.

For deg kan vi arbeide med utemiljø og gartnertjenester, gressklipping, rengjøring av fasade og tak samt kontrollere ting som ventilasjon og ta oss av skifte av lyspærer og lysstoffrør. Vi avholder også brannvernøvelser og undersøker brannsikkerheten på eiendommen.

Som kunde kan du føle deg trygg på arbeidet vi gjør. Ta kontakt med oss i dag for en hyggelig og uforpliktende prat. Vårt virkeområde er i Oslo og omegn samt Østfold fylke.