VINTERTJENESTER

Det handler ikke bare om fremkommelighet, men også om ansvaret for at ingen skal skades på glatten. Vår lange erfaring med vintertjenester som snørydding, brøyting og strøing, sørger for at dette blir gjort forsvarlig. Det er viktig for oss at sikkerheten ivaretas og derfor jobber vi optimalt for at du skal føle deg trygg hver dag gjennom hele vinteren!

Våre vintertjenester dekker blant annet:

Vi tilbyr tjenester som brøyting og strøing om vinteren

Vinteren byr på utfordringer både hos bedrifter, borettslag, sameier og det offentlige. Det er mange som skal fram, både de som skal kjøre og ikke minst du som er fotgjenger. Vårt viktigste samfunnsoppdrag er å sørge for at du kommer trygt fram dit du skal.

Mesta hjelper deg med en rekke vintertjenester for å ivareta din sikkerhet og trygghet om vinteren. For eksempel snørydding der det trengs, og strøing med salt, grus og sand. Vi tilbyr og selger også produkter du kan strø på glatte underlag selv. Med vår årelange erfaring er vi en god og dyktig partner å ha når vinteren er over oss.

Ring oss i dag for en hyggelig og uforpliktende prat, så hjelper vi deg med framkommeligheten når det er kaldt og glatt ute. Vi har vårt virke i Oslo og omegn samt i Østfold fylke